Børn og digitale medier

"Når det kommer til digitale medier er der ikke meget hjælp at hente i vores egen barndom - derfor kan det godt virke uoverskueligt, når vi som forældre gerne vil vores børn det bedste og på den ene side får at vide, at vores børn skal være digitalt selvkørende og fra en anden vinkel hører om farerne ved skærmtid og socialt liv på nettet." 
Anne Thompson vil præsentere fakta og videnskabelige undersøgelser om børn, digitalisering og skærme og samtidig vil forholde sig til, hvad det betyder i en børnefamilie anno 2018.
Anne Thompson er selv mor til to drenge og har hverdagen som børnefamilie tæt inde på livet. I foråret 2018 har hun færdiggjort en uddannelse om formidling af den kristne tro til børn og børns åndelige udvikling. Anne arbejder som præst og kommunikationsmedarbejder og blogger desuden på digogmigogvitro.dk"
Det koster 50 kr at være med til foredraget. Der vil være aktivitet for børn under foredraget.

Inden foredraget er der børnegudstjeneste med efterfølgende frokost. Gudstjenesten, der kommer til at handle om den store helt David, begynder kl. 10.30. Der vil være masser af børnesange, Bibelhistorie, tid til at lege og være kreativ og tid til at være lidt stille og bede en bøn. En gudstjeneste på børnenes præmisser. Når vi er færdige til gudstjenesten er der frokost. Det koster 25kr at spise med.
Alle er velkommen til det hele og man er også velkommen til at udvælge sig det, man har lyst til. 
Velkommen til en spændende dag i Skt. Johannes!