Café Quindfolk - rykket til 1. nov.

Da natteravnene er blevet forhindret i at komme d. 4. okt. rykker cafeen til d. 1. nov, hvor vi så glæder os til at høre om natteravnenes arbejde og oplevelser.
 
Natteravnene har vogtet gaderne i 20 år

De fleste af os kender dem på deres gule jakker: Natteravnene.
Netop i år er det 20 år siden, der første gang gik frivillige Natteravne på gaden i Danmark for at skabe mere tryghed blandt børn og unge i nattelivet.
Tina Rooks og Solvejg Knudsen har begge været med i Esbjerg i 10-15 år, og torsdag 1. nov kl. 18.00 fortæller de i Café Quindfolk i Metodistkirken om organisationens baggrund og historie – og om, hvordan nattelivet har forandret sig gennem årene. Og der er måske gode nyheder.
De to kan også fortælle, hvorfor de selv gik med – og stadig går – og hvad der skal til for at blive Natteravn.
Café Quindfolk er et forum for alle kvinder, der har lyst til inspiration og rart samvær. Inden aftenens foredrag er der buffet og tid til at nyde samtalen med andre kvinder – og bagefter kan man – hvis man har lyst – deltage i en kort refleksion i kirken.
Arrangementet begynder kl. 18.00, og tilmelding er nødvendig på tlf. 2982 1262. På kirkens hjemmeside www.metodistkirken-esbjerg.dk finder man flere oplysninger.

Metodistkirken ligger i Norgesgade 38, Esbjerg.

-->