STUDIEGRUPPE

I efteråret vil studiegruppen i Skt. Johannes kirke arbejde med bogen SYND FOR BEGYNDERE af Kristian Bøcher. Bibelselskabet skriver følgende:
"Er vi allesammen syndere?
Gud havde knap nået at fortælle Adam og Eva, at de ikke måtte spise af kundskabens træ, før Eva kastede sig over æblerne og tog Adam med i (synde)faldet. Synd har med andre ord været med os fra starten, men hvad er synd i grunden? Og handler synd kun om mad og forbudte lyster?

SYND FOR BEGYNDERE dykker ned i Bibelen og kigger nærmere på synd som fænomen – fra syndefald over afladsbrev til sex og andre fristelser.

Kristian Bøcker (f. 1966) er sognepræst i Jelling og tidligere viceforstander på Brandbjerg Højskole. Har i flere år bidraget med kronikker og klummer til Kristeligt Dagblad og er derudover kendt for satiresiden ”Hyrdebrevet Søndag Morgen”, hvor han med et glimt i øjet skildrer kirkelivet fra en mere humoristisk vinkel."

ALLE er velkommen til at være med. Vi mødes torsdage i ulige uger. Vi begynder torsdag d. 29. august kl. 19.30. Det koster 200kr at være med. Det er inkl bogen og kaffe og kage til vores aftner.