Café Quindfolk


Aja Høy-Nielsen: Møder med metodistkvinder gennem 100 år
Godt selskab – God mad – Gode historier
Torsdag d. 17. maj kl. 18.00-20.30
Tidligere chefsygeplejerske og forstander Aja Høy-Nielsen er en levende og vidende fortæller, som har altid interesseret sig for sygeplejens historie. Hun  vil  denne aften blandt andet berette om Sygeplejeforeningen Betania, som Metodistkirken i Esbjerg oprettede allerede i 1912, mens Esbjerg stadig var en meget ny by.
De første Betania-søstre har Aja Høy-Nielsen naturligvis ikke mødt personligt – hendes første møde med metodister var det lokale præstepar Solveig og Fletcher Nyborg i 1972 – og nu er cirklen sluttet på overraskende måde.
I Arizona, USA, hvor Aja tilbringer meget tid, arbejder hun nemlig sammen med lokale kvinder fra Metodistkirken på mosaikker blandt andet til store vægdekorationer til skoler eller deres mindelund.
Først spiser vi sammen - og der er som altid en lækker buffet i vente. Prisen er 100 kroner (75 kr. for studerende og pensionister).
Tilmeld dig meget gerne straks – det er en stor hjælp, når maden skal planlægges – eller senest mandag 14. maj til Anne Hedegaard Haldan på mail:
annehaldan@gmail.com eller tlf. 2239 0902.

Efter programmet er der mulighed for at deltage i en kort, fredfyldt refleksion i kirken.
Vi ser frem til at ses.
Café-udvalget i Metodistkirken
Norgesgade 38, Esbjerg