Gudstjenester og udflugt

 

Der er begyndt at komme fine farver i naturen, solen giver mere og mere varme - blomster og samfundet begynder at åbne sig mere og mere . Det betyder også, at kirken lukker mere op.
Restriktionerne i forhold til gudstjenesterne er blevet mere løse.

De må have normal længde og vi må synge sammen - vi skal dog stadig have god afstand, bære mundbind og spritte af.
Forsamlingsloftet lempes, så vi igen har mulighed for at invitere ind til andre aktivite- ter. Det er så dejligt og vi glæder os til at byde jer indenfor igen.

Vi vil gerne kunne forberede os bedst muligt på denne nye situation og derfor beder vi om tilmeldinger til alle vores programmer - også gudstjenesterne. Til Gudstjenesterne senest torsdagen før. Til Christina Preisler på esbjerg@metodistkirken.dk

D. 30. MAJ KIRKEUDFLUGT MED GUDSTJENESTE

Vi mødes ved Blåvand ZOO kl. 12.30. Dem der her behov for kørsel og har for- talt det ved tilmeldingen mødes ved kirken kl. 11.30.
Når vi er samlet holde vi en kort andagt i de fri hvorefter der er frokost—den står kir- ken for— Når hjertet og maven er fyldt, er der fri leg rundt i parken et par timer. Vi laver en aftale derude for kaffe og kagetid..

Vi regner med at bryde op senest kl. 17
Pris: 150.00 kr pr voksen og 100.00 kr pr barn med alt inklusiv. Det er muligt at få friplads. Skriv det blot ved tilmelding. Tilmelding til Christina Preisler på
29821262/ esbjerg@metodistkirken.dk SENEST 25.5 HUSK man skal have et coronapas for at komme ind i Blåvand Zoo.